top of page
Пошук

Швидкі поради, як підготувати офіс до зйомки

Оновлено: 14 груд. 2021 р.


Фото сучасного офісу. Переговірна кімната

Мета цієї публікації — допомогти інтер’єрному фотографу або власнику комерційної нерухомості досягти найкращого вигляду офісу протягом багатьох фотозйомок.


Фотографування сучасних офісів, робочих місць та коворкінгів вимагає новаторського мислення, свіжого підходу та мисливського погляду за деталями інтер’єру.


Холл офісу з картою України на стіні

Фотограф повинен розуміти детальні вимоги клієнта, щоб забезпечити точну презентацію конкретних офісних приміщень та робочих місць, що видозмінюються, найкращим чином.


Дуже важливо, щоб інтер’єрна фотографія офісу передавала стиль та високі стандарти дизайну інтер’єру. Такі фотографії мають відображати стиль та якість роботи в такому просторі.


Сірий інтер'єр офісу з червоним килимом та занавіскою

8 порад з інтер’єрної фотозйомки офісу


  1. Підготовка простору. Приберіть зайві кабелі, вирівняйте стільці, приберіть персоналізовані предмети зі столів, приберіть на час зйомки сміттєві урни.

  2. Слідкуйте за тим, щоб у дзеркалах, перегородках, вікнах не було небажаних відображень.

  3. Переконайтеся, що всі тканини виглядають охайними, а подушки — пухкими.

  4. Вирівняйте жалюзі або тримайте їх повністю відкритими.

  5. Перевірте фон на предмет зайвих елементів, що можуть зруйнувати загальну картину.

  6. Пересуваючись офісом з камерою, не забудьте сфотографувати під різними кутами кожну секцію чи зони загального простору.

  7. Перевірка освітлювальних приладів на справність та одноманітність ламп. Усі лампи повинні світити з однаковою інтенсивністю та температурою.

  8. Повторіть все вищезазначене для кожної зони.


Оупенспейс сучасного офісу. Сірий колір з яскравими вкрапленнями червоного

Потрібен фотограф у Києві для проведення якісної фотозйомки інтер’єру офісу? Я добре знаю свою справу і зроблю усе, щоб Ваш офіс виглядав неперевершено як у глянці. Портфоліо з фотозйомки комерційної нерухомості Ви можете подивитися за посиланням.

bottom of page